chartra/abonnera FALKSKÄR II

För grupper/företag (max 48 personer) som vill åka på Havsfisketur med FALKSKÄR II så finns möjligheten att chartra/abonnera henne alla dagar. I samråd med FALKSKÄRS befälhavare kan fisket om så önskas inriktas mot specifika fiskarter, meteturer, eller vrakfiske. Vi har all utrustning ombord. Vi hjälper er med catering men har också en enkel servering ombord. Är ni upp till 24 personer så kan ni vissa dagar abonnera ena långsidan (babord eller styrbord sida) och betala halva charteravgiften.

chartra/abonnera Tunaclipper

För grupper/företag (max 12 personer) som vill åka på Havsfisketur med snabbgående Tunaclipper så finns möjligheten att chartra/abonnera henne alla dagar. I samråd med Tunaclippers skeppare kan fisket inriktas mot vrakfiske eller mot specifika fiskarter såsom makrill, havskatt, flatfisk, eller stor fisk. Tunaclippers marchfart runt 18 knop gör att vi hinner fiska mycket och/eller åka till många fiskeplatser längre ut. Vi hjälper er med catering men har också en enkel servering ombord.

Man kan också abonnera Tunaclipper för utflyktsturer till Anholt och Laesö. För priser se nedan, för mer information se under Tunaclipper i huvudmenyn.

Fiskeklubbar

Kontakta oss på info(snabel-a)fladen.se för frågor och möjliga upplägg för att tillgodose Era önskemål och behov kombinerat med fisket och kostnaden.