Fisketurer för alla

För inbitna sportfiskare likväl som oerfarna nybörjare! Fångster av Makrill, Torsk, Gråsej, Bleka, Långa, Vitling, Knorrhane, Flatfisk med flera arter hör till vanligheterna, allt efter säsong. Fladenbåtarna körs av skeppare med stor erfarenhet av fiske på västkusten och som tillsammans med serviceinriktad däckspersonal hjälper till och guidar under turen med fisketips och praktiska råd, allt för att göra turen till en positiv och minnesvärd upplevelse.

Har ni ingen fiskeutrustning kan ni hyra sådan hos oss och i hyran ingår förbrukningsmaterial som kan gå förlorat under fisket, såsom fiskekrokar, fiskelina, etc. Försäljning ombord finns också för dig som har egen fiskeutrustning.

Efter fisketuren (från Varberg) avnjut en After fish öl på Rolands till specialpris. Köper du biljett till en fiske-/utflyktstur med Fladenbåtarna erhålls också 10% rabatt på menyn på Rolands Kök&Bar för användning direkt efter turen eller senare i sommar.

Värmande flytoveraller/flytjackor finns för utlåning. Uppge vid bokningen om du önskar låna en sådan.

Turerna från Göteborg körs av Tunaclipper och avgår från båthamnen i Björlanda Kile på Hisingen under vår (April-Maj) och höst (Sep-Okt). Turerna finns under ”VÅRA TURER” i huvudmenyn och heter ”Göteborgsturen”.

Turerna från Varberg körs av Falkskär-II (året om), samt av Tunaclipper (Juni-Juli-Augusti och Nov-Mars). Se under ”VÅRA TURER” i huvudmenyn.

Falkskär II

Falkskär II är det största passagerarfartyget för sportfiske på Västkusten (max 48 passagerare och en marchfart på 9 knop, max 12). Hon är ett Hollandsbygge i stål vilket borgar för mycket goda sjöegenskaper med ett lugnt beteende även under sjögång samt bekväm höjd mellan relingen och vattenytan vilket underlättar fisket. Ombord finner ni gott om sittplatser ute på däck och rymliga passagerarutrymmen med kioskservering och toalett. Falkskär-II kör från Varberg hela året turer till Fladen (8h) och L:a Middelgrund (5h).

Visa turer med FALKSKÄR II

Tunaclipper

Tunaclipper är vår snabbgående turbåt. Hon används för havsfisketurer och utflyktsturer (max 12 passagerare). Med en marchfart på runt 18 knop når vi fiskeplatserna snabbare och hinner fiska mer under turen, och/eller så når vi fler fiskeplatser längre ut såsom Röde bank, Stora Middelgrund och vraken runt Anholt. Tunaclipper kör även sommartid utflyktsturer från Varberg till de danska öarna Anholt och Läsö. Samt havsfisketurer från Göteborg under vår och höst. Från Göteborg kör vi vrakfisketurer till Skagen och Gule Rev (12h,15h,20h) , samt makrillfiske på hösten till Kummelbank och närliggande områden (6h).

Visa turer med Tunaclipper

Våra havsfisketurer

Falkskär II

Fladen(8h)

Falkskär II

L:a Middelgrund (5h)

Tunaclipper

Fladen+(8h)

Tunaclipper

Aftonturen(4h)

Tunaclipper

Fladen++(10h-12h)

Click me!