Fisketurer för alla

Här kan alla få fisk, inbitna sportfiskare likväl som oerfarna nybörjare! Fångster av Makrill, Torsk, Gråsej, Bleka, Långa, Vitling, Knorrhane, Havskatt, Flatfisk med flera arter hör till vanligheterna, allt efter säsong. Erfarna skeppare tillsammans med serviceinriktad däckspersonal hjälper till och guidar under turen med fisketips och praktiska råd, allt för att göra turen till en positiv och minnesvärd upplevelse.

Har ni ingen fiskeutrustning kan ni hyra sådan hos oss till en låg kostnad. I hyran ingår förbrukningsmaterial som t.ex. pilkar och häcklor som kan gå förlorat under fisket.

Värmande flytoveraller/flytjackor finns för utlåning. Uppge vid bokningen om du önskar låna en sådan.

Falkskär II

Falkskär II är det största passagerarfartyget för sportfiske på Västkusten (max 48 passagerare). Hon är ett Hollandsbygge i stål vilket borgar för mycket goda sjöegenskaper med ett lugnt beteende även under sjögång samt bekväm höjd mellan relingen och vattenytan vilket underlättar fisket. Ombord finner ni rymliga passagerarutrymmen med en kioskservering och toalett.

Visa turer med FALKSKÄR II

Tunaclipper

Tunaclipper är vår nya snabbgående turbåt. Hon används för havsfisketurer och utflyktsturer (max 12 passagerare). Med en marchfart på runt 18 knop når vi fiskeplatserna snabbare och hinner fiska mer under turen, och/eller så når vi fler fiskeplatser såsom Röde bank, Stora Middelgrund och vraken runt Anholt. Tunaclipper kör även Utflyktsturer till de Danska öarna Anholt och Laesö. Samt havsfisketurer från Göteborg under vår och höst.

Visa turer med Tunaclipper

Våra havsfisketurer

Falkskär II

Fladen(8h)

Tunaclipper

Fladen++(10h-12h)

Falkskär II

Middelgrund(5h)

Tunaclipper

Aftonturen(4h)

Tunaclipper

Fladen+(8h)

Tunaclipper

Middelgrund+(5h)