Fiske med Fladenbåten Tunaclipper

Fisketurer för alla

Fladenbåtarna Tunaclipper och Falkskär är speciellt utrustade turbåtar med multifrekvens runtomseende ekolod för sportfiske på fiskepositioner i Skagerack och Kattegatt. Rejäla utrymmen på däck för fiske samt uppvärmda sittplatser under tak inomhus i kajutan där fika avnjuts mellan fiskepassen. Navigationsinstrument av hög klass för säker navigation samt databaser med fiskepositioner samlade från över 50 års erfarenhet av sport- och yrkesfiske.  

Turerna från Göteborg körs av Tunaclipper och avgår från båthamnen i Björlanda Kile på Hisingen under våren och hösten. För mer information och för att boka klicka på knappen “BOKA NU”.

Turerna från Varberg körs av Falkskär-II (året om), samt av Tunaclipper (Juni-Juli-Augusti och Nov-Mars). För mer information och för att boka klicka på knappen “BOKA NU”.

Fiske som friskvård Boka din fisketur och betala med din friskvårdsapp.

För inbitna sportfiskare likväl som oerfarna nybörjare! Fångster av Makrill, Torsk, Gråsej, Bleka, Långa, Vitling, Knorrhane, Flatfisk med flera arter hör till vanligheterna, allt efter säsong. Fladenbåtarna körs av prisbelönta skeppare med mycket lång erfarenhet av fiske på västkusten som tillsammans med serviceinriktad däckspersonal hjälper till och guidar under turen med fisketips och praktiska råd, allt för att göra turen till en positiv och minnesvärd upplevelse.

Har ni ingen fiskeutrustning kan ni hyra sådan hos oss och i hyran ingår förbrukningsmaterial som kan gå förlorat under fisket, såsom fiskekrokar, fiskelina, etc. Försäljning ombord finns också för dig som har egen fiskeutrustning.

Från Varberg avnjut en After fish öl och/eller måltid på Rolands till specialpris. Köper du biljett till en fiske-/utflyktstur med Fladenbåtarna erhålls 10% rabatt på menyn på Rolands Kök&Bar för användning direkt efter turen eller senare..

Värmande flytoveraller/flytjackor finns för utlåning. Uppge vid bokningen om du önskar låna en sådan.

 

Fisketur med Falkskär II

Falkskär II är det största passagerarfartyget för sportfiske på Västkusten (max 48 passagerare och en marchfart på 9 knop, max 12). Hon är ett Hollandsbygge i stål vilket borgar för mycket goda sjöegenskaper med ett lugnt beteende även under sjögång samt bekväm höjd mellan relingen och vattenytan vilket underlättar fisket. Ombord finner ni gott om sittplatser ute på däck och rymliga passagerarutrymmen med kioskservering och toalett. Falkskär-II kör från Varberg hela året turer till Fladen (8h) och L:a Middelgrund (5h).

Havsfisketur på Västkusten

Fisketur med Tunaclipper

Tunaclipper är vår snabbgående båt som används för havsfisketurer och utflyktsturer från Varberg och Göteborg. Med en marchfart på runt 18 knop når vi fiskeplatser snabbare och hinner fiska mer under turen, och/eller så når vi fler fiskeplatser ännu längre ut. Tunaclipper kör även sommartid utflyktsturer från Varberg till Anholt. Från Göteborg kör vi vrakfisketurer till Skagen och Gule Rev (12h,16h) under vår och höst, samt makrillfiske på hösten till Kummelbank och andra  områden (6h) utanför Göteborg.