Visar alla 9 resultat

Alex-Fartygsbefäl FB-VI

Alexander-Skipper på Tunaclipper

Välkommen ombord på Tunaclipper

Tunaclipper är en speciellt utrustad turbåt med avancerat multifrekvens runtomseende ekolod för sportfiske i Skagerack och Kattegatt. Rejäla utrymmen på däck för fiske samt uppvärmda sittplatser under tak inomhus. Navigationsinstrument av hög klass för säker navigation och databaser med fiskepositioner samlade från över 50 års erfarenhet av sport- och yrkesfiske. Skepparen Alexander, själv en hängiven sportfiskare är erkänt skicklig på att manövrera kring fiskepositioner och vrak, allt för att maximera chansen till ett lyckat fiske.

M/F Tunaclipper, en i sportfiskekretsar välkänd turbåt är en snabbgående båt (marchfart runt 18 knop) vilket gör att hon når fiskeplatser snabbt och därigenom fås mer fisketid, och/eller så kan fler fiskeplatser besökas. Tunaclipper kör (fiske-)turerna: Fladen++ (10-12h), Fladen+ (8h), L:a Middelgrund+ (5h), Aftontur (4h), Middagstur (4h), och Göteborgsturerna (20h,16h,12h,6h).

Tunaclipper kör turer från Varberg (sommar/vinter) och Göteborg (vår/höst). Ytterst erfarna skeppare hjälper till och guidar er under turen med fisketips och praktiska råd, allt för att göra turen till en positiv och minnesvärd upplevelse.

Under sommaren (Juni/Juli/Augusti) kör Tunaclipper också utflyktsturer till den danska ön Anholt från Varberg.

Läs mera här om Falkskär II och Tunaclipper

Falkskär II

Skaldjurssafari

Tunaclipper

Fladen+(8h)

Tunaclipper

Aftonturen(4h)

Tunaclipper

Fladen++(10h-12h)

Tunaclipper

Anholt-UT

Tunaclipper

Anholt-HEM

BOOK NOW